Sunday, 28 August 2011

Periksa Ranking Blog Anda

Nak tengok ranking blog korang? Sila klik link di bawah


Bila korang dah tekan, nanti akan ada satu tempat untuk korang isikan url blog korang. Lepas tu korang klik search.

Aku dah buat dah. Nak tahu aku punya ranking blog?


Popular GILA!!! Ptuih!! Popularlah sangat..Haha

7 comments:

MFI said...

kira ok la tu berbanding aku punya..

- abdul hadi abdul muti - said...

MFI

takpe. pelan-pelan kayuh.huhu

cikgu isza said...

akak tengah kejar balik.. satu yang pasti.. tempalate blog memainkan peranan yang penting.. tak boleh tukar sesuka hati..

saya cello191 said...

femes la tu..^^

- abdul hadi abdul muti - said...

cikgu isza

owh. terima ksih kak sebab share tips!!

- abdul hadi abdul muti - said...

saya cello191

9 ribu plus2 kot. faymes mendenya? haha

Sinead O'Connor terangsang syahwat melihat ubi keladi? said...

hahaha rank tu dah bertambah baik masa aku masuk ni...tak payah gi laman tu nak tengok rank...pasang je rank toolbar kat browser...auto detect....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...