Saturday, 13 August 2011

Kelebihan Tangan Kidal

Fakta ni tak berapa nak fakta pun. Haha. Sumber



1. Orang kidal ada banyak advantages dalam banyak jenis sukan.

2. Orang kidal lebih celik jika berada dalam air.

3. Sesetengah orang kidal ada memori yang kuat.

4. Selalunya, orang kidal yang dapat stroke lebih senang sembuh.

5. Orang kidal mempunyai kelebihan untuk melakukan multi-tasking. 

Jom Selamatkan Rumah Penyu!!

12 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Mungkin benar

mungkin....

- abdul hadi abdul muti - said...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

Mungkin..hurm..haha

Widurifarhana said...

selaku kidal yang special, haha.

aku rsa yang first tuh, tak kot,
sbb byk benda yg jadik lain.
contoh bila main tennis. jadik tbalik, pkul pun jadi lain bila pgang raket tgn kiri kan...

multi tasker? haha. tq! =p

- abdul hadi abdul muti - said...

Widurifarhana

aku rasa nombor satu paling bolehdipercayai sebab orang lain mostly tangan kanan. so tangan kiri ada advantage la. yang lain tu macam nipu je. haha

Razil Tahir said...

yeay!
nie tribute utk aku ek?
ko baca post aku tak?
pasal lefthanders' coolness...

drop by,
Happy Belated Lefthanders' Day
http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2011/08/happy-belated-lefthanders-day.html

Razil Tahir said...

btw.. sume fact tue btol...
tak caye?
tgk la aku... huhuhuhuhu

cik ain amin said...

yezza! fakta itu btol..cme dlm sukan tu..mcm x bpe sgt la..bab igatan kuat mmg tersangat brol la..^_^

- abdul hadi abdul muti - said...

Razil Tahir

tolonglah, jangan nak perasan. Haha

- abdul hadi abdul muti - said...

cik ain amin

cewah, mesti puji diri sendiri ni kan.. haha

Anonymous said...

btolla tu aku kidal
aku pndai main takraw , badminton , bowling ,tennis,bola sepak ..

Mumu al-ibtisam said...

sy kidal tp sy xbole bt keje multi-tasking.. sobs..

::aMaD:: said...

tapi ade org ckp org kidal xpanjang nyawa.wallahualam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...