Thursday, 15 September 2011

Kekok




Aku bukan jenis yang boleh mesra dengan orang dalam waktu yang singkat. Roommate aku pulak jenis yang macam tak banyak cakap. Satu bilik dahlah 2 orang je. Kalau dia diam, aku pun diam jugak. Masuk bilik rasa macam awkward gila.

Lagipun, aku dah Part 4. Budak law. Dia, Part 5. Budak chemical engineering. so, what do you expect? Aku nak cakap apa dengan dia? Huhu. Takkan nak tanya, kandungan chemical yang ada dalam facial wash yang dia  pakai pulak kan? Huhu

21 comments:

miratun madihah said...

bosan gila ah mcm tu,alah lama-lama elok lah.
ajak main dota ke kan.haha
cer tanya kat dia soalan macam ni apa perbezaan kacang panjanh dan seluar panjang :P

~MuMu~ said...

sm ar.. awkward jugak ngan rumate.. sy 3rd year, dier budak foundation..

QueeN TerataI said...

ala.. mula2 je tue... akak dulu pun roommate lain course.. tp we all ok jer.. 1 bilik 2 org gak.. kalo dia jenis yg xbyk ckp kitala yg kena cuba mendekati dia.. nnt lama2 okla tue.. utk menambah kemesraan rakan sebilik kalau ada waktu terluang kelaur sama.. mcm g outting ke, weekend g mkn sama2ker... Nnt dah biasa mesti akan ada je cerita yg korg boleh share walau pun korg berbeza course...

Rozuan Ismail said...

susahlah kalau hidup sebilik tapi tak sekepala

budakijaupendek said...

ehh lelaki pun ada ea mcm ni ??

- abdul hadi abdul muti - said...

miratun madihah

haha. kelakarlah soalan tu!!

- abdul hadi abdul muti - said...

~MuMu~

wow!! lagi jauh beza!!

- abdul hadi abdul muti - said...

QueeN TerataI

kak, saya pergi surau pun jalan asing2.haha

- abdul hadi abdul muti - said...

Rozuan Ismail

betul2!!

- abdul hadi abdul muti - said...

budakijaupendek

mesti ade je. haha

~MuMu~ said...

ha'a.. jauh kott.. sebab ex-rumate sayer tengah praktikal.. so next year baru bole jmpe..
dier abes praktikal, sayer abes cuti..
skang tengah cuti 4 bulan..... uahuahua
*sila jeles

sea_lavender said...

ala layan je~~ sye pn sme jgk walaupn part 5 busness roomates part 4 ladang..abis wat isu pe kaitan antara 2 kos..skg dh blh masuk dh nk abis sem pn huhuhu

Wadi AR said...

kau u mane ni? ape kate kau kim slm kat beliau cakap awek kurekure suroh. konpem beliau akan terus bercakap cakap sampai kau pitam

Syara Mohammad said...

really? sape roomamte u?

u sebut engineering... chemical pulak tu. part 5 pulak tu.

ada my friend dia kata dia ddk kenangan sem ni. tak duduk perindu dah.

sebijik mcm yg u describe. jeng jeng jeng!

- abdul hadi abdul muti - said...

~MuMu~

boo. orang dah cuti dah. tak heran!! haha

- abdul hadi abdul muti - said...

sea_lavender

dah nak habis baru masuk kan? haha

- abdul hadi abdul muti - said...

Wadi AR

aku uitm je. haha. iyolah...

- abdul hadi abdul muti - said...

Syara Mohammad

eh, tersilap, bukan part 5. bawah lagi rasanya. nama dia epul. huhu

~MuMu~ said...

ececehh xdemaknenye... ade bau2 jeles di situ.. ahacks..

Razil Tahir said...

ajak la roomate ko karok lagu Adele!!!
semalam tak nak ajak...
hm....

fakhruddin said...

Hahaha ! Adi aku dah pernah rasa macam ni jugak. Sebilik 2 org. Kitorang tegur pun "Eh", "Baru balik kelas ke?", tak pun senyum je. Mmg awkward gila la kan. Nasib baik 1 sem je. Dia tu jenis pemalu sgt. Aku pulak jenis tak reti diam. Mana masuk. Hehe.

So kau camne nak settle benda macam ni?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...