Saturday, 24 September 2011

Bekas Pensil Tingkat

Ko jangan hengat mangkuk je ade tingkat. Ha.. Dulu, masa aku sekolah rendah, bekas pensel ni memang kegilaanlah. Kiranya, siapa pakai bekas pensel ni memang tampak bergaya dan penuh dengan style. Semakin banyak tingkat bekas pensel ko, semakin tinggilah darjat ko. Kiranya, siapa yang pakai bekas pensel biasa, dia macam pakai MyVi je, kalau yang bekas pensel bertingkat ni, bawak BMW M3. Gittew!! Haha.

28 comments:

adwafarahin said...

oh mase kecik x dan merasa pakai kotak pensil bertingkat -___-"

sea_lavender said...

ramai sgt2 kwan l'laki salu pakai dlu lg2 yg de gambar bola,ultraman sume~~ kalau gurl yg pnsel box tngkt yg comey2 pnye gmbar sailormoon~~ hehe

IMANSHAH said...

i zaman sekolah pakai getah je, ikat pensel ngan pen, then masuk dalam beg..wah u pakai pensil box kaler pink ke

RinsyaRyc said...

samela.. lagi banyak eksesori tepi sana sini, lagi gempak bangga sampai hidungpun bleh jadi bulat.. ekekeke..

http://bulatmata.blogspot.com/

i am S!L4H.. said...

ha a la... weh lawak2 ingat dulu. asal ade yang baru je mesti nak tunjuk.

kau ade??? <-- ok skrg

Nalisa Syahira said...

pernah lah juga pakai , lepas tu jatuh je , dah kemik kemik .

[ faris ] said...

hahaha.ak pnh pakai. lepas tu becah satu tingkat nanges. mcm bangang kan? hahaha

budakijaupendek said...

haha.
saya pun ada la...
suka dan rindu sgt bekas pensil bertingkat ni. huhu

asliner said...

kalau lelaki kot yang pakai pensel berkotak-kotak dan bertingkat2 nie..
kalau perempuan pakai lopak pensel besi jugak..
tapi yang nipis n kecik jer..
bersederhana..keh3

- abdul hadi abdul muti - said...

adwafarahin

alowh..sedihnya

- abdul hadi abdul muti - said...

sea_lavender

lepas tu mesti kaler pink, kan?haha

- abdul hadi abdul muti - said...

IMANSHAH

masa tu standart memang macam tu eah?

- abdul hadi abdul muti - said...

RinsyaRyc

bulat?? boleh ke macam tu?

- abdul hadi abdul muti - said...

i am S!L4H..

kecik2 da suka menunjuj2 kan..haha

- abdul hadi abdul muti - said...

Nalisa Syahira

bukan plastik ke bende tu? macam mane boleh kemek?

- abdul hadi abdul muti - said...

[ faris ]

haha. standart dowh zaman tu

- abdul hadi abdul muti - said...

budakijaupendek

sekarang dah tak jual dah kan

- abdul hadi abdul muti - said...

asliner

ceyh..haha

Santri T.P.I.N.I said...

tumpang tinggal link di sini, mana tau sudi nk join sekali ke...

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/1st-segmen-santri-komputer-kesayanganku.html

sUe UnniE;) said...
This comment has been removed by the author.
sUe UnniE;) said...

aah kan. kmbang idung g skola bwk kotak pensel tu. tapi kmbang idung tu tak lme.

ble kotak pensel tgkat jatuh ke lantai, abis berkecai. time tu kotak pensel kain ade zip jgk pling hebat sbb baling ke dinding pun tak pecah.

demm sgt ase wktu tu.. wuwuww~

lieynanilaz said...

nostalgik tau bekas pencil tuh!!

saya cello191 said...

suka guna pencil case tingkat ni..
lawa~~

ch000tz axoera said...

heheehhe tingat zaman skoll lah ni yeaa

::budak:: said...

haha..aku pun ade kot dulu2..skg pun ade lg kt umah buat kenangan..hehe

dhiera said...

inilah pencil box kegilaan ramai masa ni. lg satu, pencil box yg ada magnet tu~

ShahzCudin said...

klo 1st day skolah rmi2 tyg pensil box aras meja tgk spe yg pilng canggih..

Bie'z said...

sob3 rindu sekolah :XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...