Monday, 12 September 2011

Busylah..Sobs

Semalam, aku dah sampai UiTM Shah Alam. Cuti 4 bulan dah habis. Aduhai..

Sepanjang empat bulan ni, alhamdulillah blog aku dikunjungi ramai orang. Dulu, followers aku 89 orang je sebelum cuti, tapi sekarang dah masuk 500+. Alhamdulillah..

Ramai yang cakap blog aku best sebab aku banyak lukis-lukis. Haha. Yelah, cuti 4 bulan, takde kerje, pergilah lukis pakai paintkan. So,bila dah tak cuti, aku dah tak boleh nak selalu update blog. Dah tak boleh selalu nak blogwalking kat kawan-kawan bloggers. Dah tak boleh nak lukis-lukis kat paint pastu upload dekat blog. (Masa ni, aku tengah letak baldi kat bawah kerusi, sebab banjir menangis.)

So, mintak maaflah kepada semua readers yang setia membaca blog ni. Insya Allah, blog ni akan tetap akan di update dari masa ke semasa.

38 comments:

Wadi AR said...

yeyy, kau dah bz. yeyy, bia aku kaco blog kau ni

::Cik Pija:: said...

senasib la kita. sobs

ziraziz said...

jd student~full time...
jd blogger~part time...

blaja rjn2.... :)

miratun madihah said...

selamt berjuang untuk masa depan. hehe. kita dah nak cuti yeayyy!!!!

hafrawiey ozakawa said...

nice blog..follow back

Asyikin said...

selamat masuk belajar :)

Dhiya Fariza said...

UITM shah alam. dekat sgt dgn umah kita LOL. selamat bersekolah!

H.J said...

keep it up bro..haha

Ezad Skytech said...

teruskan lukis2 kat blog nanti..hee..
selamat memulakan semester baru...(^^,)

Myera Nyera said...

padan mukee haha ^^, jaga diri tau kahkah makan jangan tak makan . ok merepek -.-

diana said...

sekarang ramai student yang
dah kurang aktif berblog sebab
dan start belajar kan??
belajar rajin2 ye...

diana said...

sekarang ramai student yang
dah kurang aktif berblog sebab
dan start belajar kan??
belajar rajin2 ye...

saya cello191 said...

tu baru awal sem..

tgh sem or hujung sem nanti,,berhabuk la blog..hehe

asliner said...

amat memahami bagi semua mahasiswa yang berblogging..=)

p/s: selamat belajar kembali

NOOR FATIN said...

tiada cuti lagi.. ekekeke sabar ye =p

selamat belajar kembali!!

budakijaupendek said...

good luck with ur study.
takpe, asalkan jgn delete blog. hihik!

Finaz Jaafar said...

pehh org very the busy study kan..gitu la..huhu..goodluck !

i am S!L4H.. said...

nak tumpang baldi kau bole?
haha

Alisya said...

study2 jugak..tp blog tak boleh lupa..hihi...

gudluck~

Saiazuan said...

haha relax.. aku pn da stat bz

- abdul hadi abdul muti - said...

Wadi AR

boo. haha

- abdul hadi abdul muti - said...

::Cik Pija::

ko pun same? alahai..

- abdul hadi abdul muti - said...

tq kak!!

- abdul hadi abdul muti - said...

miratun madihah

nak cuti??ini tidak adil!!

- abdul hadi abdul muti - said...

hafrawiey ozakawa

tq!!

- abdul hadi abdul muti - said...

Terima kasih!!

- abdul hadi abdul muti - said...

Dhiya Fariza

boleh singgah jap yedak!! mekasih!!

- abdul hadi abdul muti - said...

tq!!

- abdul hadi abdul muti - said...

Haha. ok, aku makan

- abdul hadi abdul muti - said...

diana

haah. betul tu. tq!!

- abdul hadi abdul muti - said...

saya cello191

hurm, taktaulah macam mane. huhu

- abdul hadi abdul muti - said...

asliner

mekasih kerana sangat memahami!!huhu

- abdul hadi abdul muti - said...

NOOR FATIN

sobs. tengah sabar ni..TT

- abdul hadi abdul muti - said...

budakijaupendek

delete blog? InsyaAllah tak.. Huhu

- abdul hadi abdul muti - said...

Finaz Jaafar

tq!!

- abdul hadi abdul muti - said...

i am S!L4H..
haha. tumpang jelah

- abdul hadi abdul muti - said...

Alisya

Baiklah. =)

- abdul hadi abdul muti - said...

Saiazuan

Huhu. Orite!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...