Thursday, 20 January 2011

Mase Itu Duit!!

Cube korang bace berite nih

Hah!! Kan dah tak kene buang kes dengan judge sebab tak punctual..

Ketepatan mase tu penting sangat-sangat ye dalam hidup ni tuan-tuan dan puan sekalian. Jangan tak tahu bende tu.

Aku tak kate aku seorang yang sangat menepati mase tapi, I'll try my best to be on time. So far, alhamdulillah, jarang dengar orang mengomel sebab aku lambat ke ape.

Kalau dah memang tak boleh elak kelewatan tu, sile bagitahu dengan segera. Jangan buat dunno je. Tercangak-bangak je orang tu tunggu kite. Ade respect sikit la. Die pon ade hal lain jugak.

Ok lah, malas nak citer panjang-panjang bab ni. Rasenye semue orang pon boleh paham cume tinggal nak buat atau tak nak buat je.

1 comment:

IMANSHAH said...

hurm semoga jadik lawyer yg baik ye..jgn loyer buruk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...