Thursday, 6 January 2011

Pertama Kali Ke KL KRASH PAD

Wah..lame dah tak update blog..

Hari sabtu haritu, aku, acap, si zahin, si khairul, si sape lagi eah? Hurm..si Ekin ngan si Tokie pergi melawat KL KRASH PAD untuk pertame kalinye. Takut pun ade.

Kitorang bertolak memang lambat dari plan sebab nak tunggu the divas devos pergi breakfast. So, dengan bus Rapid KL U80, kitorang meredah Federal Highway dengan meriahnye. Haha.

Sampai kat KL Sentral, naik monorail, sampai dekat Stesen Chow Kit. Ramai betul orang. Mungkin sebab haritu 2nd last day year end sale, sebab tu ramai orang. Hish, nak tunggu sale je kejenye rakyat Malaysia ni. Pantang sale betul.

Ok, sampai dekat Stesen Chow Kit, kitorang tak tau nak cari KL KRASH PAD kat mane. Jenuh tanye orang, tak jumpe-jumpe jugak. Last-last, nasib baik ade akak yang meniage jeans kat situ bagitau kitorang. Kalau tak memang berejam-jam nak mencari KL KRASH PAD tu.

Sampai-sampai je kat situ, kitorang disambut dengan begitu meriah sekali oleh Encin Zulfirdaus, koordinator kat situ. Penat jugak la kene sambut tu. Haha, tipu je. Padehal mase tu die tengah makan. Adoh.. Kesian die kene stop makan sebab nak layan kitorang.
Ini tempat macam class diorang..
mengisi mase lapang
Sape nak kurus boleh gi sini yer..

So, kitorang berkenalan la dengan remaje-remaje kat situ. Mesre jugak diorang ni. Ingatkan nak buat program start 9 january ni tapi tak boleh sebab atas-atas sebab yang tak boleh dielakkan. Hish, buat penat je kitorang promote aktiviti kitorang kat diorang hari tu. Hish! Hish!

So, mengikut plan yang baru, kitorang punye program kat sane start 23 january, lepas tu 20 febuari, lepas tu 20 mac. So, mintak-mintak la semue berjalan lancar..Haih, risau ni, paperwork pun tak sign lagi ni...

Nota kaki : terime kasih kepade P sebab derme baju untuk kitorang bagi kat remaje-remaje kat KL Krash Pad ni..=)

5 comments:

Ikmal Fayadh said...

KL Krash Pad ni apa benda hadi? aku tak tahu sebab aku bukan orang kl. haha

wahida said...

benda alah apakah ini...

- abdul hadi abdul muti - said...

Ikmal fayadh

wah,sudah jadi orang medan ka?huhu

- abdul hadi abdul muti - said...

wahida

KL Krash Pad ni pusat perlindungan remaja chow kit..=)

Muhammad Ali Afandi said...

Pusat Aktiviti remaja.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...