Friday, 6 March 2009

Tag Sabrina

1. Anda rase anda HOT?**
tak..aku tak hot..just sedap mate memandang jewr..hahaha

2. Upload gambar kegemaran anda.

















3. Kenapa anda suka gambar ini ?

sebabnyer..muke aku time ni suci jer dari jerawat2 yang durjane...time tue,mak ngan abah aku pon tak pernah nak bising2 pasal jerawat yang bertaburan di permukaan muke aku ni ha...pastu..time tue..aku pun tak payah nak bazir2 duit beli facial wash yang boleh menyahkan jerawat2 yang langsung tak diundang untuk bermastautin kat atas muke aku..huh.....(gambar ni amik time pas trial spm..aku melanding atas katil aku and tanpe segan silu amik phone mursyid n tanpe disedari orang lain.. pastu tangkap pic aku sendiri.hahahaha)

4. Bila kali terakhir makan pizza ?
aritu..tak ingat bile ntah.ngan roommate aku..huhu

5. Lagu terakhir yang anda dengar ?
m daud kilau cek mek molek..hahaha..roommate aku pasang kuat2 kat speaker.hahaha

6. Apa yang sedang anda buat selain dari buat tag ni ?
tahan kencing..malas tol nak pg toilet buat mase skang.risau gak terkene batu karang, sakit pundi kencing, sakit buah pinggang dan sebagainyer...

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang paggil anda ?
alaah..malas tol nak jawab soalan ni...kang kalau aku cakap nanti ade la sipolan2 yang ngumpat aku ni tak sedor diri..ha...kebanyakan rakyat malaysia ni..hobi die kan mengumpat..ha..hahaha.so untuk mengelakkan sipolan itu mendapat dose mengumpat yang lebih berat dari dose membunuh orang, makenye..adelah baik kirenye aku tak jawwab soalan ini yer...haha

8. Tag lagi 5 orang:-
malas r nak tag2 ni
menyusahkan jerk..
huhu

9. Siapa no 1 ?
undefined

10. Siapakah orang no 2
cannot search

11. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa ?
syntax error

6 comments:

♥CHU♥ said...

btol ke itu kau adi?
haha.
photoshop eh.
haha.
lawak jew~

fakhruddin said...

eleh dah habis trial spm memang la clear je kat muka sebab stress dah hilang. kalau nak spm, stress, for sure jerawat datang balik. betul tak? =} oh ye, now muka ko dah takde jerawat lagi ke? kalau ada, boleh guna produk aku. confirm jerawat boleh di-diminish-kan haha promote2 =]

adi said...

ha?
effective ker produk ko?
citer r lagi weh!!
hahaha
interested gak nak tau
hahaha

adi said...

to chu :
tol r...
aku tak reti la gune photoshop tuh...
ceceyh..
hahahahahaha

iki said...

lawa kulit ko...
dulu ar.!

adi said...

to iki
wuek!!
hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...