Friday, 13 March 2009

Kalau La Aku Gebu..Hahahaha






















10 comments:

fikri FAUZI said...

buruk gile doe!!!
hak3

- abdul hadi abdul muti - said...

to ekey
hak3...
agak r..
hahahaha

yasmin said...

macam lain macam taw. hahah

- abdul hadi abdul muti - said...

to mean :
hahaha
tapi itu aku
haha

♥CHU♥ said...

geli,geli,geli~
ckop la adi.

aku tak tahan g.
aku tahu ko gebu.
jan la post gmbr smpi mcm tue.

haha.

- abdul hadi abdul muti - said...

to chu
actually aku da berazam da since form 3 lagi aku nak gemukkan sikit badan aku
hahaha
macam2 da aku buat
makan mayonis bebanyak r..
amik nasik melimpah2 la...
tak main petang2 la...
tapi macam tak de effect pon..
so, aku menggemukkan pic aku sendidri cos aku nak tengok macam mane r aku gemok..
hahahaha

Macham Iz Punye said...

hahaha babi lawak doh kau

muhammad rahimi bin hasan said...

burok gile. tak malu ke woi??
hahah

- abdul hadi abdul muti - said...

to iz
sajer buat lawak free kat sini
haha

- abdul hadi abdul muti - said...

to muhammad rahimi bin hassan
alah...bukan muke betol2 pon..
aku still maintain la..
hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...