Sunday, 1 March 2009

Aku....Cinte..



heisy...
aku merenung jauh ke luar..
malam yang dingin
bulan yang terang

aku cek inbox...
dalam inbox tue ade, ade msg dari seorang member lame...
'oit!! tipu la ko takde awek!!!'
hurm..tu la subjek die bile die msg aku...
awek...
atau dalam bahase english nyer sweet heart..aka honey..sayang n etc2...
adoi...telah aku katekan...aku takde awek...
tapi die tetap tak caye..
huh..
sebelum2 ni pon ramai tanye bende samer..
tape jawapan yang stereotype : aku takde awek
soalan ni...pade aku..agak sensitif kot..aku tak suke tol org tanye pasal awek2 ni...
tapi itu tak bermakne aku gay..
ha...sape yang ckp aku gay cos takde awek tu memang nak kene penerajang laju2 r tue..
ngok tol kalau ade yg pikir aku gay..huh....aku straight la...
tapi ntah la...
aku pon tak tau bile la mase aku nak ade 'someone'
'sesekali...kurasa teringin...' (lagu shima) haha
hurm..tapi apekan daye..
mase aku tengok match rugby smlm....
mcm sweet jerk aweks2 pg turun support masing2 punyer chenta..
heish kan best kalau bende yg same jd kat aku
hahaha
aku tak pernah bercinte...
seriousely...
nape ek?
takde org nak kat aku kot..
wawawa...
ramai da kengkawan aku suruh cari..
tapi macam mane??
jauh di sudut hati ini...
urgh..ayat jiwang...wuek...
hahaha
ok2
aku ulang
tapi jauh di sudut hati ini...
aku sangat2 ingin mencintai dan dicintai..
membelai dan dibelai..
waa...
aku pon kadang2 mcm agak envy biler kengkawan citer pasal girl dorang...
hurm..
aku rase aku dah bersedie kot..
mentally and physically..
kot nye la..
cos aku rase aku ni agak lambat matang la
hahaha
tapi perasaan takut tue ade gak..
segan..
huisy..
cos aku tak nak la relationship aku clash kat tengah2 jalan..
kalau blh biar la sampai ade anak...cucu..and sampai mati pon aku ngan die tetap couple..
haha
ha...tu pasal aku nak relationship aku relationship yang seriouse..
bukan relationship yang sekadar suke2 and nak seronok2..
and aku harap2 kalau aku da start relationship...study aku tak kene negative effect..
and relationship aku disenangi and sentiase mendapat support dari kengkawan...and orag2 yang dekat ngan aku...
and relationship aku tak melanggar batas2 agame n sentiase diberkati Tuhan Yang Maha Esa..
Soalnye sekarang..
bile?
siape?
hurm..
aku kembali termenung....


7 comments:

fikri FAUZI said...

hekeleh kau ni..
awek berlambak kot..
ko je yg poyo..
nak yang hot3 je..
mmg la tak dapat..
huj4

♥CHU♥ said...

alahai.
lemah aku baca entry ne.
sabar ye adi.
hurm.
aku ader 1 xpression utk ko.
'pmpn yg baek utk llaki yg baek'

okay?
the time will come.
juz b patient.

cesh.
mati la.
aku xpndai la nasihat2 ne.
hehe.

adi said...

hahaha
to chu : aku ni lelaki baik ker?
haha

to ekey : eleyh..ckp org..ko pon aku rase lebeyh kuang jerk..hahaha

aku.khai said...

ala hadi..lex2 suda..
btol kate chu tu..
laki yg bek tuk pompuan yg bek..
same gak la 4 gurlz..
papepon..wat bodo2 je..
walupon aku tkjot yg ko da redi mentally n physically..
nsb bek tak redi nafkah batin n zahir...haha...

adi said...

to: khai
hahaha..
asal ekau nak torkojut pulak?!!
hahaha
ok2..bende ni pon takde effect kat hidup aku sgt pon..
huhu

♥CHU♥ said...

haha.
btol kata khai.
relek jew.
nnt ader la awek dtg bgolek dpn ko tue.
haha.

cayunk umie said...

aah kan..xde awek pon dunia tetap pusing cam biase gak..agipon bek ber awek lepas kwen..dosa pon xde..nga bini sendiri..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...