Monday, 6 February 2012

Nasib Friendster Hari Ini

Siapa dekat sini pernah ada Friendster? Haha. Korang yang lahir tahun 80-an or 90-an mesti pernah ada account friendster zaman-zaman dahulu kala tu kan? Hari ni, masa aku tengah bosan, aku trylah bukak friendster sebab nak tengok betapa noobnya aku dulu-dulu masa tak reti nak sosial-sosial dekat internet ni. Sekali tengo, friendster dah bukan tempat untuk bersosial. Dia dah jadi tempat main online game. Tak percaya? Meh tengok gambar yang aku tangkap nih.


Aku nak login, tapi dia cakap password aku tak betul padahal memang itulah password aku. Saja nak suruh aku log in pakai Facebook account. Huhu.

Well, still boleh nak social dalam friendster tapi dia bukan macam friendster yang kita kenal. Dia dah berubah!! Haha. Ini mesti gara-gara Facebook dengan Twitter yang buat Friendster ni makin dipinggirkan dengan begitu kejam sekali. Waktu masa Myspace dulu-dulu pun, Friendster dah hilang banyak users.

13 comments:

HARITH ISKANDAR said...

betul2..tingat plak kt fster & myspce.tp dh lame xaktif sbb dh ade fb dh..now jinak2 plak dkt google+ :)

laskar pelangi said...

waaaa! tak sangka fs dah cun! siap ada game online tuh..

Rozuan Ismail said...

dah laam delete account friendster.ni semua sebab penangan Facebook

asliner said...

tahu takpe..
benci myspace n FB..haha

p/s: siyesly dah jdi web game? hampeh!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm no komen about friendster sbb aku pernah guna untuk jangka masa pendek benda ni trmasuk myspace.. dlu aku x minat bersosial menggunakan lamn social ni sampai la jumpa fb.. :)

fadwa daud said...

serius dah lupa password friendster... myspace tak pernah ada:)

Aini Azman said...

haha jujur sy tak pernah ada friendster,.hahha

NOOR FATIN said...

friendster berubah habis. hilang habis game. sampaikan fren req pn xtau nak cari kat mana.. hahah

memang dasyat XD

kainBuruk said...

sian ngan FS tak ramai follower lagi..

~Filzati Zulkepli~ said...

aku dah tak layan baik fb ke, mespes ke frenster ke. aku layan twitter je okbai. HAHAHAHA!

Bobo said...

kesian friendster kn..tp berapa ramai je yg nak main game online tu sbb connection ade laju ade lembab mcm siput..

faris said...

aku xnak komen pasal entry.aku nak komen pasal snapshot ko.haha.

kantoi tgh stalk myspave hariztarz,pastu tgh layan blog muz, pastu search asiah jalil sbb nak baca blog dye kan..

pastu dekat bookmarks ko ade TUTORIAL JENIS IKATAN. ni mesti ikat sampin kan? haha

El-Janna said...

hoho den takdo frienster la..:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...