Sunday, 1 March 2009

Tiade Niat Untuk Politiking


Ini kediaman rasmi Perdana Menteri Malaysia. Buat mase sekarang..Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi. Seri Perdana disewa pada kadar RM4.15 juta setahun ataupun RM345, 833.33 sebulan atau RM11,527.77 sehari

Yang ni pulak.. Seri Satria...kediaman rasmi timbalan perdana menteri..curently, datok seri najib.Seri Satria pulak, sewa die, RM2.74 juta setahun ataupun RM228 333.33 sebulan atau RM7,611.11 sehari

(Angke2 di atas dibentangkan di Dewan Rakyat baru2 ini)


Ni pulak kediaman rasmi Menteri Besar Kelantan, Nik Aziz Nik Mat. Percaye tak? Betol.. Ni la rumah dier...Rumah die dibine atas tanah die sendiri. So, rasenye tak payah bayar sewa pape. Duit rakyat pon save sikit an...



8 comments:

fikri FAUZI said...

hahaha..
bagus2..
low profile gile nik aziz

ian-xyme said...

tau xpa :)

iki said...

biaq pi laa depa..
kan best kalu dorang bagi aku ja uit tu...

adi said...

to din :
wei org sarawak tak yah la nak ngade2 cakap utagha..
hahaha

adi said...

to ekey :
yup2

adi said...

to abu :
thanks cos sebab ko la aku dapat idea buat post ni
huhu

muhammad rahimi bin hasan said...

gAMba rumah pm tu salah tu..tukar2!!

adi said...

to palo
yer2
aku tau yang gambar tu kompleks pentadbiran
huhu
tapi gambar yang betol2 seri perdana tu tak jumpe r...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...