Saturday, 14 March 2009

Critical Thinking-Validity of Arguement

Giler intelek and akademik habis r aku punyer post ni..
hahaha

da tak tau nak post per so aku pon post je la mende ni..

PREMISE 1 PREMISE 2 CONCLUSION VALIDITY


  • TRUE FALSE FALSE VALID

  • FALSE TRUE FALSE VALID

  • TRUE TRUE TRUE VALID

  • FALSE FALSE FALSE VALID

  • TRUE FALSE TRUE INVALID

  • FALSE TRUE TRUE INVALID

  • TRUE TRUE FALSE INVALID

  • FALSE FALSE TRUE INVALID

11 comments:

fikri FAUZI said...

mende ni...
confius2!

- abdul hadi abdul muti - said...

ni la namenye critical thinking..
huhu

♥CHU♥ said...

giler apa ko ne.!

- abdul hadi abdul muti - said...

aku rase korang tak paham cos mende tu patutnye dalam table tapi aku tak reti nak tablizekan mende tu
huhu

* [ F y z a ] * said...

hahaha.. :D x fair korang takde final paper BEL313! Bencinye!!!

- abdul hadi abdul muti - said...

to fyza :
nasib r weyh..
hahahaha

* [ F y z a ] * said...

xpe! biar korang terseksa next sem blaja global issue dgn economics! time tu, fyza tlg gelakkan.. :P:P

LepenT said...

ntah pape la yg ko tulis nyh
kompius glew

- abdul hadi abdul muti - said...

To LepenT

alah...ko ni mesti budak IT an?
haha

muhammad rahimi bin hasan said...

woii!!! orang dah tinggal lame dah benda alah ni..
da tinggal kenangan da'
buku kritikal aku bila ko nak ambik..????

- abdul hadi abdul muti - said...

to muhammad rahimi bin hassan

aku dah 4tostate da pon buku critical thinking tu..
haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...