Wednesday, 18 March 2009



menuju ke arah ke jalan yang benar..haha

(Actually post ni dah lame dah aku buat tapi just terlupe nak publishkan jerk..)haha

Adi, ko study pe skang?

Aku study law

Ha? Law? Asal ko amik law?

Adoiyai..!!!!

Aku malas tol la nak jawab soalan ni..

Huhu

Bukan aper..aku pon tak de jawapan yang konkrit tok soalan ni..

Orang cakap, aku patot masuk matrix

Coz dorang cakap aku gempak science science ni

Hahaha

Padehal ne ade

Aku bukan gempak pon bab bab science ni

Tim aku upper form..

Aku ni budak science stream..

Tiap kali aku test and exam..

Result aku macam cikai jerk..

Nak dapat 3.00 pon terkangkang-kangkang

Ha..

Especially add math...

Aku pernah lulus 2 kali jerk..

nasib baik spm aku lulus...

hehehe

2 salah satu sebab aku amik law la..

Lagipon orang cakap law ni subject die takde r berat macam science subject

Iyeker?

Hurm..

Agak la..

Lagipon abah aku nak sangat anak die sorang ni amik law..

Ha..

Hahahaha

Time before result spm belom kuar lagi..

Bapak aku dah promote dah soh masuk law

Siap pergi mahkamah parit, buat survey sal cos law lagi

Abah aku ni pergilah sembang sembang ngan majisteret kat situ..

Makcik kerani yang kerje kat situ..ha..name die makcik jamnah..hahaha

Kenal ker?hahaha

Pastu kalau ade kuar karpal singh ke..lim kit siang ker..lim guan eng ker..

Mesti bapak aku soh usyar tv tol2

Cos abah aku soh aku mmencontohi mereka2 yang di atas

Coz mereka2 itu sume amik law..

Ha..

Hahaha

Pastu..

Time aku isi borang upu..

Aku letak law ni kat 6th, 7th, ngan las choice

Yang atas atas tu sume pharmacy,dentistery,ngan medic..

Tapi aku rase aku memang takkan dapat pon masuk pharmacy,dentistery,ngan medic tue

Almaklumla..

Result spm aku berape la sangat..

6A jewr..

Alowh..down kot..haha

Mase dapat tawaran kolej matrix kuala pilah negeri sembilan……

Aku rase macam aku masuk sane jer..

Tapi dalam seminggu pas tue..

Dapat la pulak offer pergi asasi undang-undang uitm kedah

Ha…

Aku dah pening da..

Yela bukan senang nak tentukan mase depan ni kan..

Macam nak giler je tim pilih tue..

Las las aku pilih masuk law uitm..

Make jadilah aku budak law..

Law ni nak kate senang..

Senang la jugak..

Nak kate susah..

Agak r..

Huhu

Papepon..

Aku rase

Makin lame makin best study law ni

Rasenye aku membuat pilihan yang tepat

Ceceyh..

Hahaha

Hurm..

Before aku menghabiskan karangan aku ni..

Aku harap..

Korang yang dah ace sampai habis karangan aku ni..

Doa doala aku success in law studies nie..

Huhu

Nanti..

Kalo aku da berjaye nanti..

Boleh la aku menyumbang bakti kat makbapak aku..

Family aku..

Bangse aku.

Agame aku..

Negare aku..

Ha..

Hurm..

2 je la kottt..



9 comments:

fikri FAUZI said...

hhahaha..
gile strugle bapak ko nak kau jadi lawyer.
xP

- abdul hadi abdul muti - said...

to ekey :

a ah..memang..
huhu

muhammad rahimi bin hasan said...

nak menangis aku baca post nih,,

yasmin said...

adi~~ ya rabbi... sama la kte... aku pon dpt matriks pilah gak!
hahahaha. but tak mo g sbb matriks leceyh.. hahahhaa
adi... we r meant to met ko taw! hahahahahha
poyo *wink*

Az-Zahra said...

all the best!!

- abdul hadi abdul muti - said...

to palo"
(muhammad rahimi bin hasan)

hahaha
yeke?giler feeling kot ko bace post aku ni..hahaha..ko nak aku postkan tisu pg shah alam ke?
hahha

- abdul hadi abdul muti - said...

to mean
tu la..
takdir2.
heish..
huhu

- abdul hadi abdul muti - said...

to Az_Zahra *ija*
thanks!!

DJP said...

can i download your picture?

RAHMAT , INDONESIA,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...