Saturday, 28 March 2009

Setelah 19 tahun...

urm...actually mac 27 hari jadi aku..
tapi aku buat post sal birthday aku lambat sikit coz wireless uitm kedah yang macam sial
and agak busy jage kedai charity law fiesta...
ha..
huhu.

birthday time ni..
takde la celebrate pape pon..
aku pon tak mengharapkan sangat ade bithday party untuk aku..
huhu

tapi..
aku teringin jugak kene baling2 telur....
tepung..
air yang orang rendam baju berbulan2 tu...
kicap...
sirap ros tu...
air kolam ikan..
almaklulah..
aku tak pernah kene lagi mende2 macam tu time birthday aku..
hehehe...
mengenakan orang lain time birthday tu ade la kan...
haha

tapi papepon giler best la time budak2 prelaw yang lepak2 kat both charity..
yang wish2 birthday aku tu..
nyanyi ramai2 hepy birthday kat aku..
sekali time petang tu..
sekali time malam tu..
due2 best
hehehe
thanks sangat2!!
aku memang appreciate giler la..
sayang kot korang!!
haha

urm...anyway..
bile kite dah tahu birthday kite dah sampai...
maknenye jangke idop kite kat dunie makin pendek..
let say la umur aku kat dunie ni sampai 63 tahun jer..
so aku ade 44 tahun jer nak hidup kat dunie ni..
tu pon kalau umur aku sampai 63 tahun..
kalau hidup aku sampai 50 tahun je ke..
40 tahun je ker...
30 tahun je ker...
20 tahun je ker...
ha...
aku rase pahele2 aku still tak cukup kot nak masuk syurge
ish..
hahaha
lagipon banyak lagi bende aku nak buat yang belum aku buat...
so, bile time2 birthday ni..
die ingatkan kat kite la yang tempoh mase kite kat dunie ni dah makin singkat..
so, tak yah la sie2kan mase yang tinggal ni ngan mende2 yang tak sepatutnye...
ha..

hurm...
with that, i end my post...
huhu

(pic takde cos tak sempat nak amik..kat camera ann ade kot.nanti kalau ade aku upload..huhu)

8 comments:

fikri FAUZI said...

happy besday to u ..
hak3.
esok plak besday zamy.
mlm ni tutp lampu oit.

- abdul hadi abdul muti - said...

to fikri FAUZI :

thanks even ko wish lambat an..
haha

* [ F y z a ] * said...

omG! happy birthday!!! :D

sorry lmbt wish.. xtaw pown..
heheh..
:D

btw, kenal michi x? danial azlan?

- abdul hadi abdul muti - said...

to * [ F y z a ] *

kenal..
nape?
satu kelas ke?
huhu

fezaL Mohd said...

kena bufday owg besh
tp kalo kne batang hidung cdiri itu tk besh

hahaha.

iqbalsyarie said...

slamat ulang tahun hadi....(nyanyi ramai2 weh)..
hehe..bgusla adi.kita makin tua ni,fikiran kene makin matang.jgn slalu sgt nk enjoy.biar berpada2.jgn nanti menangis plak..aku syg ko hadi.aku nk tgk semua kwn2 ak berjaya.Bkn kejayaan dunia shja taw!
papepun smoga Allah sentiasa memberkati kamu!

- abdul hadi abdul muti - said...

to : fezaL Mohd..
best pe kene tim birthday..
ade kawan aku tu sampai kene campak dalam kolam ikan
giler best!
haha

- abdul hadi abdul muti - said...

to iqbalsharie
mekasih2!!
yer2 aku akan jadik lebey matang pasni..
dah tak mau jadi kanak2 ribena dah..
aku sayang ko gak..
kite kan kawan..
thanks doakan aku..
aku doakan ko gak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...