Tuesday, 29 September 2009

Scholarship


Scholarship..


Hurm, menurut cerita cerita kawan kawan aku kat Shah Alam...duit memang macam air...burrr....burr...burrr...


So, memang kene banyak pakai duit la..Tambah tambah lagi aku ni jenis yang tak reti control duit...So, aku mengharap la dapat la apply tok mane mane biasiswa..


Tapi, kawan kawan aku kat Kedah ni cakap, mane ade biasiswa untuk budak budak yang masuk sem depan...nak nak jpa..hurm..ya kaa??


So, diharapkan, mane mane yang tahu pasal scholarship tu, bagitau la kau eak??Aku memang agak tak reti lam bab2 cari scholar ni..ha...

9 comments:

zubair.. said...

beb..google la crik...

fakhruddin said...

yayasan tenaga nasional, try la. pengarah YTN ni staroba. huhu

- abdul hadi abdul muti - said...

owh..ytn ni ade bagi scholarshp tok law punyer course ke?

fakhruddin said...

ehh ha'ah la. sorry bro. huhu

iqbalsyarie said...

susah gak ea duk kat U ni..huhu

- abdul hadi abdul muti - said...

tu la..banyak pakai duit..huhu

Maisarah said...

hmmm...jpa sem 2 nanti br bleh mintak...ko cube tgk biasiswa anak perak...ak x taulah die ade bkak sem dpn ke tak...coz ak pun x tgk lg...huhu...tp, kalau biasiswa MARA lak camne ek? diorg kate, MARA lg senang dapat....

fakhruddin said...

sorry kaco. tapi just nak share input. pasal, MARA, kalau tak silap, sekarang diorang dah tak bukak utk org ramai. dia akan pilih sdiri. sebab sekarang MARA memang ada masalah kewangan. yang fly, tak dapat fly, allowance masuk lambat dan sebagainya. tapi tak sure la. hari tu je, orang2 MARA cakap.

pasal JPA, nak apply utk local lagi senang dapat dari overseas. so just try la. be outstanding during interview. smile. anyway, good luck and all the best for you all. =]

Anonymous said...

Hellо thеre, Yοu've done a great job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this web site.

Take a look at my website ... garden centers for sale

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...