Saturday, 7 February 2009

aku takut orang anggap aku sombong, kerek, anti sosial dan sewaktu dengannye

hah....
aku pon tak tau ape kene dengan aku semenjak due ni ha(actually berbulan lame dah...)
aku rase macam aku dah hilang adi yang dulu2..
ntah la
secare terus terang aku memang nak layan sume orang denngan layanan yang urm yang mesre giler la kirenye(maksud aku friendly la..jangan pikir lain pulak..ha...)
aku bukan per
terase aku ni macam tak rapat sangat dengan budak prelawrian...
ha...especially budak lelaki...
aku pon tak tau kenape..
aku sedar ramai budak prelaw yang tak kenal aku
tanye la adi..
sape adi tu ek?
ha..tu la dorang akan cakap kalo korang tanye soalan tu kat kebannyakan budak laki prelaw
huh....macam ne la aku nak bagi dorang kenal aku ea?
aritu abbad ade gitau yang time die tanye budak2 prelaw blok B,sume tak kenal aku yang ne satu
adoiyai...
pastu pulak aritu izham ade bagitau yang aku ni selalu sorang2...
ayyak...
huh..
actually time terserempak ngan budak2 prelaw lelaki...
aku tak tau nak cakap per...
so jus senyum2 je la
tu pon kalo aku nampak
cos since cermin mate aku patah...
aku memang agak bute..
huhu
so kepade budak2 prelaw yang rase aku kerek or sombong...
percayelah ande2 sumer yang aku ni memang tak kerek
seriously!!!!
huhu

2 comments:

Az-Zahra said...

lek lah adi..
wat dono je..
penting ke org kenal?
*IJA* (^_^)

adi said...

penting la jugak..
nanti kalau papehal senang nak mintak tolong kan..
huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...