Friday, 13 February 2009

metrosexualkah aku?? aku rase tak kot...haha

adoiyai....
sumer orang cop aku lelucky metrosexual ni pehal??
haha

kat sini aku nak buat pengakuan..
time las sem...
kan time bel120, kan madam syaz soh buat public speaking kat depan kelas an...
time tue aku bagi tajuk soft guy: third species...
pastu ade la orang tu tanye is metrosexual guy is a gay?
dah tu aku cakap la no...as we can see david beckam is a metrosexual but he is a straight type guy.
pastu ntah macam mane ntah...

untuk membuatkan lagi speech aku tu bertambah havoc..
aku pergi la cakap " i think i am a metrosexual but im not a gay"
hahahahahaha
frankly saying, niat aku cakap aku metrosexual coz aku nak bagi memeriahkan speech aku jerk...
bukan betol2 pon...
ha...
tapi classmates aku hengat ayat tu betol2
huh....

tapi, aku metrosexual ke tak ke...
biaq pi kat oghang la nak kata aku yang lagu mana pon..

hahaha

kalau nak diikutkan...
kalau aku gunting rambut..
memang r aku selalu gunting kat salooon...

nak buat facial treatment..
ade niat tapi macam bek gune duit pg makan dulu...
huhu

shopping...
suke la jugak..

aku punyer barang2 kelengkapn diri...
standart jerk...

aku pakai oxy facial wash...
shampoo+conditioner dove...
rexona....
minyak johnson's baby oil tu....
perfume....

ubat gigi, berus gigi tu sumer beser r an...

ha...
tu je la kot....

so, metroseksual sangat ker...???

hhaahaahaha



7 comments:

fakhruddin said...

ala rilek ah
aku yg sempoi gle p klas nih, tak sikat rambut
pakai selipar, kadang2 pakai baju kemaja tuck-out, tie gantung
diorang cakap ade style
metrosex gak
aku pun pening...
aku takde apply ape2 fesyen pun huhu

adi said...

hahaha
ok2
huhu
tapi kadang2 bet gak ade orang cakap aku metrosex
hahahahahahahaha

Az-Zahra said...

haha..lek r adi..
ok pe adi yg macam tue..
bru la meriah sket kelas kite..

adi said...

yeke ija?
maseh2
hahaha

faris.a said...

haha

wahh..
ko pkai oxy?
sper yg suro?haha

adi said...

ok2
ko yg suruh..
ha...
hahahaha

Azlina ishAk said...

good for u

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...