Friday, 3 August 2012

Keputusan Akademik UiTM

Hurm, result dah keluar hari ni. Tahniah dekat semua orang!! Aku punya result? Alhamdulillah.. Alhamdulillah tak semestinya time kita dapat Dean List je kan? Huhu.Even though result tak masuk Dean List, aku bersyukur kepada Allah sebab semua tu kan rezeki daripada Allah. Tiap-tiap orang dapat bahagian masing-masing.

So, naik cuti ni, dah jadi budak Part 6. Final semester untuk Bachelor in Legal Studies (BLS). Hopefully dapat tingkatkan usaha dan lebih gigih untuk study. Harapan jugak diletakkan kepada kawan-kawan yang sentiasa menyokong sesama kita. Awh, sayu dan terharu rasanya sampaikan tears drop on my keyboard. Propa!! Nak jugak buat ayat macam lagu Taylor Swift tu. Haha.


10 comments:

eszyamin said...

tahniah bro..budak law rupenyer..otak msti ligat hafal segala act, case sume kn..adoi..

Diera Tekikushika said...

congrats!

Sue Unnie.. said...

xyah nak ngelat. upload slip result skali. tak kire.




ohhss lupe.
tahniah,,


ok. upload skrg..!

- abdul hadi abdul muti - said...

eszyamin

act tu hafal sikit2 je. cases yang teruk nak hafal. pernah sampai makan mcd pun muntah balik.haha

- abdul hadi abdul muti - said...

Diera Tekikushika

tq diera!!!

- abdul hadi abdul muti - said...

Sue Unnie..

Haha. Privasi kot tuh!!

Wadi AR said...

hai budak law. tahniahh

Gaara said...

bakal lawyer ni..:)

.f.ezra talks crap. said...
This comment has been removed by the author.
An Najwa said...

tahniah...peh amek law la...ad tips xcmne nak mgapal sect yg byk gile tu?sem dpn ad 1 subjk law...adoiii...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...