Wednesday, 22 August 2012

Kahwin Lepas Raya


Lepas raya, terus kahwin. Siapa? Akukah? Haha.

Bukan aku yang nak kahwin tapi kawan aku masa sekolah rendah yang nak kahwin. Dua orang pulak tu. Seorang laki seorang perempuan. Tapi bukan diorang yang kahwin sama-sama. Diorang kahwin suami lain, isteri lain.Ha.. Macam tonggang terbalik ayat aku ni. Haha.

Yang kawan aku yang perempuan ni, kahwin semalam. Yang seorang lagi, kahwin next week. Macam tak percaya je diorang dah kahwin.

Aku? Entahlah. Masa sekarang ni, aku tak terlintas pun soal kahwin ni. Hidup aku pun still macam budak-budak. Masih memikirkan macam mana nak buat gaya terbaru bila tangkap gambar. Masih teruja tengok Ganam Style punya video. Masih nak cari gaduh even benda-benda remeh. Masih nak gian lepak-lepak dengan kawan-kawan sampai pagi. So, macam mana nak kahwin?

2 comments:

eszyamin said...

salam aidilfitri bro, kahwin bila dah sampai jodoh nnti..jgn risau..rezeki memasing..hehe..

sampaikan salam kebahagiaan buat kawan2 tu yer..semoga kekal hingga akhir hayat

QueeN TerataI said...

bila sampai masanya.. insyaAllah.. Automatik akan jd bersedia.. jodoh semua tu kerja Tuhankan.. relax...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...