Sunday, 2 August 2009

Pembeli Pampers kat Malaysia Dah Berkurangan


Aku ade bace satu article,written by Marc Lourdes kat The New Straits Times hari ni.Tajuk artikel dia pun dah memang menarik perhatian.Tajuk die, 'Blame Astro for the fewer babies'. Haha.Dalam artikel tu, ade cakap, Dr Mahathir dah target lame dah, yang mana, populasi rakyat Malaysia mesti rmencapai 70million. Tapi,sampai sekarang bende tu tak achieve lagi. One of the reason is, sebab Astro. Ramai sangat dah ade Astro, sampai takde mase nak spend time for sexual intercourse. Balik2 keje jer bukak plasma tv, tengok drama2 kat astro ria, takpun drama2 kat Vaanavil or kalau weekend, ade jer American Idol la....Akedemi Fantasia la...ha...Tak pun tengok EPL....ha.. Confirm2 waktu pagi kan.. Waktu-waktu yang sesuai untuk mencambah benih. Haha. Ade jugak sebab yang menyatakan, kekurangan population in Malaysia sebab lelucky-lelucky kat Malaysia ni suke pakai skinny jeans..ha...aku tak tau la betul ke tak,tapi mengikut penulis artikel ni, bende ni mengikut kajian daripade UPM. Tapi..logically, memang tak selesa pun kalau kite duduk dalam satu ruang yang sangat ketat dan tertutup.. Yang memang takde ruang.. Cube korang imagine, korang tengah panas ni, lepas tu takde aircond lepas tu stuck dalam kerete lepas tu tingkap semua tertutup rapat. Ha...Kira macam itulah perumpamaan dia. Haha.Lepas tu ade pulak issue pasal underwear. Penulis artikel tu cakap...atuk die dulu-dulu pakai spender(aku tak tau eja spende mcm ner..) yang bsear gedabak, labuh-labuh.. Tak pun pakai boxer yang baggy-baggy tu.. Tu pasal subur.. Gamaknyer.. Haha..Aku pun dulu-dulu masa zaman kanak-kanan dulu, ada jugak bapak aku pesan, malam-malam jangan pakai underwear..Dulu-dulu tak paham.. Tapi dah besar,paham dah la.. Susahlah nak bernafas kan,  sebab prefect blok aku time form 1 cakap,time malam-malam or pagi-pagi la dia nak bernafas. Kalau dah pakai underwear yang ketat,kan ke sakit? Aku pun ade jugak dengar,pemakaian boxer is bettter than spender as it gives more spaces.So, marilah kita, lelucky sekalian, memborong boxer-boxer yang berada di pasaran. 


3 comments:

Look Who's Talking...Mean! said...

hahahaah..
adi,giler lar entry nie!!
klakar sgt but serius it have alot of information..
lg2 untuk kaum2 adam..
so..jom kite banned skinny jeans and support boxer!!
yeh!hidup DRYPERS n PAMPERS!!

- abdul hadi abdul muti - said...

yer...untuk bakal2 isteri juge!!
nanti dah nak kahwin,bagi hantaran boxer jer.hahaha

Fazlan said...

adi, antaran x yah antar boxer, hantar pil viagra banyak2 pon ble..ekekekkeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...