Thursday, 20 August 2009

Masalah komunikasi

Haih..actually, sometime, aku ade problem untuk berkomunikasi dengan orang. i do not know how to describe it tapi die mcm u feel that suddenly mase nak bercakap dengan other people, tibe2 nafas jadi pendek and lidah pun terase pendek jugak. So, kene habiskan ape yang nak dicakap tu in a very short time. Tu yang kadang kadang aku cakap macam ntah pape tu. Haha.

Lagi satu, penyakit keras tengkuk. Aku tak tau la kenape, kadang kadang tengkuk aku jadi mcm keras giler and staright away, die effect kat muke aku jugak coz muke aku jadi macam cramp sesangat. So nak gerakkan mulut pun tak boleh. Kalau nak gerakkan jugak, nanti tengkuk aku jadi lagi mcm nak collapes. kirenye, kalau aku try nak gerakkan mulut aku tu, nanti jadi mcm shea la beouf(aku tak tau nak eje macam ner name hero transformers ni.haha) time die dapat bace codes2 dlm buku astronomi dalam film transformers 2 tu.ha..haha. selalu nyer, mende ni datang time ngah orang tab aku suruh jadi imam ngan time jadi mc kat sekolah dulu.sekse giler la..haiyo...

Macam ne la nak overcome prob ni ea??

5 comments:

s-o-f-e-e- said...

tak try refer to doctor kee...

fakhruddin said...

wow kalau ko jadi cam shea le beouff (spelling??), aku nak jadi orang kanan ko. nak tumpang glamour. hahahaha

- abdul hadi abdul muti - said...

sofee
penyakit ni tak boleh pg jumpe dokter..haha



fakhruddin..
boleh2!!!haha

imanshah said...

Kena selawat banyak2 sebelum bercakap..

Maisarah said...

kene byk practice berckp kut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...