Monday, 24 August 2009

Plug mesti dengan suis


Aku still boleh recall lagi, kate kate cikgu subject Kemahiran Hidup aku, Encik Muhammad. Kalau nak ingat mane satu suis, mane satu plug, ingat, suis=saloma, plug=p ramlee. So, lepas ni, tak payah dah nak confius mane satu plug mane satu suis.

Sebenarnye, aku selalu bace post2 kat blog mazidul akmal sidek.Alah, pengacare and wartawan tv3 tu...Semenjak due ni, blog die asyik cerite pasal golongan golongan gay jerk..Since program 360 siaran 17august, diorang buat pasal isu gay..Ramai gay gay yang rase macam marah pergi buat macam2 kat encik mazidul ni..Kirenyer,gay gay ni memang dah declare war la kat encik mazidul and anak anak buah die..

Dunie zaman sekarang..Yang gay gay tu semue pulak Melayu...Adeyh, ape la nak jadi..Buat malu bangse sendiri jerk..

Actually, isu gay ni dah tahap kritikal dah kat Malaysia ni..Nak dijadikan cerite, last sem, ade kawan aku pergi overnight kat Penang..Dengan niat nak pergi clubbing konon kononnyer, diorang pon dengan keterujaannyer, pergi masuk satu club kat Penang ni..Club tu memang nampak suspicious jerk...Sampai sampai jerk, ade orang bawak kerete macam kerete golf tu, jemput korang naik kerete tu. Lepas tu die akan bawak naik kerete tu dalam 5 km..Lepas tu, baru sampai kat tempat club gay tu...Kawan aku ni mule mule ingat, club tu normal club untuk clubbing, sekali amik kau..Penuh ngan lelaki lelaki yang yang bernafsu songsang..euw!!!geli giler..Rasenye tak sanggup aku nak describe macam mane suasane club gay tu..disgusting giler!! Ape yang kawan aku cerite kat aku, dorang sempat escape, so selamat la dorang dari dimamah oleh jantan jantan gay yang rakus malam itu sebab diorang memang dah dapat offer untuk overnight satu bilik ngan mane mane gay yang diorang nak coz gay yang offer tu, ingat kawan kawan aku ni pon gay jugak..hahaha..geli kot!!

Sebenarnyer, gay ni banyak la sangat buruk nyer..First, dah tentu tentu budaye gay ni boleh buat human race jadi pupus.Ye la, setakat sperma jerk, mane boleh jadi anak??Pastu, macam macam penyakit pelik boleh dapat..Yang paling common sekali, AIDS...lepas tu anal cancer..Kanser dubur pon selalu jugak..Tu la, asyik main tang belakang jerk..bengong tol..

Antare alasan alasan klise sebab ape gay gay ni jadi gay, antarenye, diorang cakap lelaki jer yang paham perasaan lelaki..Tak pun, diorang cakap, roh saye ni roh perempuan tapi terperangkap dalam jasad lelaki. Nonsense giler reason..

All in all, hopefully, pihak pihak yang bertanggunggjawab harapnye peka dan membanteras gejale gay yang dah makin menular ni dari terus jadi rampant..

p/s : budak budak single sex school tak semestinyer homeseksual.
: lelaki yang takde teman wanita, tak semestinyer die homeseksual and
vice versa

5 comments:

fakhruddin said...

adi, soket ngan plug la, bukan suiz ngan plug. huhu

- abdul hadi abdul muti - said...

fakhruddin :
owh..haha.takpe la.malas nak edit balik.hehe

aizat zaid said...

hadi.
aku nk msuk admin leo
marau_037@yahoo.com

haha
kalu ade pape cerita
ley aku msuk kn

rapturous said...

ha,.. pastu2 gay partner ni should not be allowed to adopt children.. saje je nk adopt ank spy diorang tu nmpak mulia mcm mulia event.
pastu ank pun ikut pattern diorang,..
(sori emosi.. ni tajuk debate :p)

♥CHU♥ said...

haha.
okay saya tahu.
saya akn tampar sape2 yg ckap all the single guys gay.
hahahaa
seperti adi.
adi tak gay ok!

hahhhaaaha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...