Monday, 17 August 2009

Attention to Leonairats!!

Assalamulaikum wbt dan salam sejahtera

Kepade Leonairats2, aku dah creates blog untuk batch kite
Blog tu korang boleh post sebab korang boleh jadi contributor untuk blog tu..

Mcam mane nak jadi contributer??
1. Bagi alamat name ngan email korang kat aku sebab aku founder blog tu(ceceyh..)
2. Pastu aku akan letak name ngan email korang kat dalam list contributer
3. Pastu blogspot akan hantar notification kat email korang
4. Korang validatekan notification tu
5. So, lepas tu, korang boleh la post kat situ

Link blog
starian037.blogspot.com

3 comments:

iqbalsyarie said...

tomase_cook@yahoo.com

aku tak paham cmne nak post..buat tutorial dulu leh?hehe

fakhruddin said...

fakhruddin_azzahrawi@yahoo.co.jp

no tepon nak? haha

opel9144 said...

cmne nk hantar email kt ko?? gn post ni ke??
adzfar037@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...