Tuesday, 16 November 2010

Gigi Putih Memancar-mancar

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!!

Haa..tengah tengah raye korban ni, time ni la makan banyak daging lembu, kerbau, unta, kambing dan sebagainye. Jadi bersyukurlah dengan nikmat yang Allah kurnikan.

Tengah makan daging tu, mesti ade sise sise daging yang melekat kat celah-celah gigi. Nak cungkil-cungkil dengan lidah tak mau mau pulak nak terkeluar. Ha, sudahnye, biar je. Ha, bende bende macam ni la yang buat gigi senang nak ade plag.

Jadi, untuk mengelakkan sakit sakit gigi, gunakanlah ubat gigi DARLIE!!!

Lihatlah model-model di atas yang telah menggunakan DARLIE. Putih dan bersinar bukan?hahahaha
video
Ni pulak iklan retro Darlie mase tahun 1990.

Sebenarnye,tujuan post kali ini ialah untuk bagitahu kat korang satu game yang dikelolakan oleh darlie.

Game die senang je. Korang akan diberi tugas untuk menghandle satu helikopter sambil mengangkut cube cube yang membuatkan gigi korang berkilat macam kepale Harith Iskander dalam mase yang ditetapkan. Korang jugak kene pandai mengelak daripade burung burung yang nak langgar helikopter korang. Selamat mencube!

Nak main, sila klik di imej yang berwarna biru di sesebelah kanan, di bawah imej My Constitution/Perlembagaanku



2 comments:

imanshah said...

dulu darlie ni nama dia darkie..tau tak?

- abdul hadi abdul muti - said...

aritu tengok dekat youtube, ade jugak jumpe darkie. ingatkan tak same. mesti die tukar jadi darlie sebab macam jijik je name tu.haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...