Sunday, 5 July 2009

MUET....Penentu Mase Depan


  • Result MUET yang menentukan aku boleh sambung degree law ke tak....
  • Most probably keluar tengah bulan july ni...
  • Haih..risau giler...

8 comments:

imanshah said...

wah..MUET zaman dulu takder pun..ini peperiksaan saja mau bagi upah orang jaga sama marking paper saja..haha

faris.a said...

adiiii boley pnyer! haha

rapturous said...

sangat sangat sangat sangat susah susah susah hati woooooo..........
betul2 risau tahap cipanzi.

- abdul hadi abdul muti - said...

imanshah :
tu la..zaman sekarang...yang dapat band 4 belum tentu english die memang gempak....adeyh...



faris.a
amin3!!!dalam msg pon tulis macam tu.hahah


rapturous
kan elina kan..

Anonymous said...

jgn percaya sgt pd MUET..nak masuk UIA,mmg MUET perlu band 4 kalo nak smbung law..tp bila da masuk,MUET tu x bntu pun korg untuk masuk kuliah..byk fasa yg perlu korg lepasi kat sini..

- abdul hadi abdul muti - said...

tapi saye mesti lepas band 4 untuk sambung degree kat uitm shah alam..

ha-rith said...

camner ngan result muet??
bukan dh kuar ke?

s-o-f-e-e- said...

cam na result muet ? dah kuar kan ? mesti lepas kan ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...