Tuesday, 14 July 2009

Bukan Tak Puas Hati...



For me, I believe that funny things can only happen naturally. It is not something that you can force. Kalau nak tarik perhatian other people toward you, dengan melakukan funny things or aksi2 yang belum tentu boleh buat orang ketawe, and you sendiri pon belum tentu akan rase happy bile tengok, better jangan buat la.Buat malu kat diri sendiri jerk...and orang pon akan boring and disgust dengan you.. Kalau time you tengah konon2 nyer nak buat joke, or whatever you think it is funny, then orang2 sekeliling you tak gelak pon, or maybe they try hardly to laugh, that's mean your words or your actions at that time is not funny at all,okay.. pastu, bile dah nampak orang2 sekeliling you tak enjoy dengan lawak2 you yang hampeh tu, tak payah la nak pakse2 dorang suruh ketawe..and jangan la marah kat orang yang tak ketawe tu..as I said before, funny things can only happen naturally...

*sebab tu sifu dan tongga tu cerite taraf sampah, sebab lawak die tak lawak langsung and lawak die syok sendiri and lawak die memakse2 audience tok gelak...





6 comments:

imanshah said...

Dah tahu citer tu lawak sampah, p tengok napa..haha..

- abdul hadi abdul muti - said...

mane la nak tau cikgu..
tengok poster die macam best jerk..
haha

♥CHU♥ said...

mcm taw je sape?
hihi

- abdul hadi abdul muti - said...

tak tau tak tau..
haha

iqbalsyarie said...

haha..banyak btol masalah ada dlm movie..

- abdul hadi abdul muti - said...

tu la..
bukan senang nak buat movie
huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...