Friday, 3 April 2009

alaaahai....


alaaaahai.....
sedey jerk aku bace kongkorang punyer latest blog (kengkorang tu refer kat mostly kengkawan aku kat uitm kedah ni ha..)

nape weyh?
naper...

adoiyai...

alah, problems...
biase la tue...
orang giler jer yang tak de problem kat bumi ni...
ha...

cuber r citer kat aku..
ha...

LUAHKAN KAT AKU!! HA....
MUNTAHKAN KAT AKU!! HA..
KERRRRRANE!!!

aku ade bace kat paper, kalau stess, bagitau je la bende yang ko stress tu kat orang lain...
even orang yang ko bagitau tu just dengar and tak bagi pape pandangan pon kat prob ko....
tapi atleast bile kite
Luahkan, kite akan rase lege..ha...


pade aku la kan...
sem 2 ni same jerk ngan sem 1...
takde beze pon...
huhu

6 comments:

sabrina said...

haha..adi2..mst ko sedey ble bce blog aku kn? ye2..aku tau ko sedey..haha.. dun worry la dude..everythng's fine..just kempunan nk blik umah..2 je..hehe..
tp kn, aku still rse dis sem is waaaay diff compared 2 last sem. period.

yasmin said...

benci this sem juga. manusia bermuka-muka di mana-mana.

♥CHU♥ said...

hoih ko pon sedeyh baca blog aku ke?
aik.. xder la aku emo tahap pathetic kn?
ahahahaha~

xpe hadi.
emotion org2 kn laen.
ko je konsisten.
haa~
ko pendam eh?
haha

- abdul hadi abdul muti - said...

to sabrina :
haha. ni kes homesick r ni..
huhu...adoi...ko tu dah tour la...
hahaha
kidding...

to mean :
no comment. sometimes silence is better. huhu. ko jugak yang cakap an...huhu

to chu :
pendam?
tak pon..
hahaha
kalau pendam nanti dapat heart attack...ha....
huhu

ily said...

hadi jgn la sedih bace blog aku.hehe. :D nanti aku luahkan kat kau kaaaayy.

- abdul hadi abdul muti - said...

to ily :
aku boleh gelak2 sambil letak facial wash kat muke lagi time aku bace blog ko.
hihihi
takde r..
joking2
hehe
muntahkan yer...muntahkan
hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...