Sunday, 22 May 2011

Kenduri Kahwin Kakak Apam


Semalam, terlah berlangsungnya perkahwinan antara Encik Mazwa Dan Puan Nor Azlin di Jalan Platinum 7/44, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan. Puan Nor Azlin tu merangkap kakak kepada batch aku, Mohammad Najib b Abdul Rahim atau lebih cool dan mesra dengan nama Apam. Kirenye, Encik Rahim b Merah punye kenduri anak perempuan la ni.

Okay, yang kahwin kakak Apam, tapi batch aku dijemput oleh Apam sendiri untuk datang sini. So, kitorang datang je la. Makan free sape tak nak yedak?

Sebenarnye, dah lame batch kitorang tak buat reunion ni. Ade la dalam 6 bulan kot. Last masa pergi mandi dekat Pahang. Untuk tahun ni, kenduri kakak Apam ni lah kiranya first reunion untuk tahun ni. Tapi, nak kata reunion tu tak la sangat sebab event dia kakak Apam yang kahwin. Lainlah kalau Apam yang kahwin. Lagipun tak ramai pun yang turun, ada la dalam belas-belas.

Ni kat bawah ni gambar-gambar kenduri.




Dari kiri, Apam, yang ada potensi besar untuk kahwin dulu, Abang Ipar dia, Kakak Apam, Perempuan Yang Pernah Kuda Try Nak Couple, Nenek Apam Kot.
Kalau tengok gambar, macam pengantin lelaki pegang payung sendiri je. Haha


Caption gambar : Berdiri dari kiri, yang pakai baju kelabu dengan seluar cokelat tu, kawan Limau, baju pink yang buat aksi yang tak difahami tu, Limau, baju cokelat belakang limau, kawan Limau jugak, baju puteh sebelah tu, RAJA!! yang mengalami tumbesaran yang tak terkawal, yang pakai baju kemeja petak-petak yang sampai tak boleh nak button tu, Chagri merangkap warden yang suka bawak baldi dengan gayung waktu subuh, sebelah tu, Aziq, yang bertambah kacak setelah menjadi testimoni untuk Jus Mate 5, hasil karya teragung Dr. Rozmey, sebelah lagi, Aizat atau Chegu, yang akan buat praktikal dekat Majistret Shahn Alam dan yang berdiri paling hujung yang pakai t shirt biru tu, Aru, yang berpindah dari rumah sewa dekat Rasau ke rumah sewa dekat Hakim.



Yang duduk pulak, dari kiri, yang pakai baju hitam tu, Adi yang telah diasak dengan pertanyaan bila nak plan reunion, sebelah tu yang pakai baju oren, Wan, yang maintain jambu and still perasan jambu sebab dia suruh Apam tolong ambilkan cendol untuk dia even though cendol tu belakang dia je, sebelah tu, yang pakai baju Malaysia tu, Waqi, yang selalu pergi jumpe veterinar untuk operate, belakang sikit, yang pakai cap cokelat, Mago, art designer yang semakin mencacak cacak naik, sebelah tu, yang pakai snow cap, bukan Akhil Khay tapi Amoi yang tinggal dekat apartment yang ade swimming pool, lepas tu kiri sekali, GG, yang mule-mule tak perasan yang dia datang.

Nota kaki yang wangi : Nanti aku try buat Majlis Iftar Edisi 2011. Insya Allah!!

2 comments:

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

[~ killerzonboard~ ] said...

perempuan yang kuda pernah try nak couple?? apakah?? justification please!!! hehe ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...