Monday, 2 August 2010

Pondan pondan Rapid KL

al kesah rapid kl dan 2 orang pondan

hari ni aku naik bus t602 balik shah alam.lalu,terjumpe 2 pondan yang tak kenal antare satu same lain.

pondan pertame, pakai skaf, konon bile die melalak 'jika kau tak datang,jika kau tak datang' dalam bus rapid tu,orang ingat die tu siti nurhaliza.pliz la.gross

pondan kedua. seksi habis. kulit tanned ngan dress biru ketat and singkat die tu. die dah lambat nak pergi mane pon tak tau la, bising betul suruh driver tu cepat. gelisah semacam sampai hentak hentak heel die yang shining tu ngan libas libas rambut macam ella. aku rase die da lambat nak jumpe bangla 2 ekor kat seksyen 6 kot sebab time aritu, aku nampak ade 2 bangla tunggu die kat seksyen 6 time die turun bus..

kesimpulan : kesian mak bapak diorang

5 comments:

senandung semalam said...

sengal gle pondan2 ni..
hahaa

imanshah said...

aii, minat pondan lak ke..ahaks

iqbalsyarie said...

hahhahaaha...pedas ayat cikgu shahnun tu!!
Latest post:Cerita Pangkor bahagian 1

fakhruddin said...

hahaha bangang gle. ko tak nak try mengurat diorang ke? ngehngeh

- abdul hadi abdul muti - said...

senandung semalam :
agak la..dah la layang laki bangla.haha

imanshah :
saye ni tak patah tau cikgu..haha

iqbalsyarie :
hahaha..tak terase pon ngan ayat cikgu shahnun tu..haha

fakhruddin :
hahaha..langsung la tak..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...