Wednesday, 2 December 2009

Pergi Amik Sijil SPM

Hari ini, 2dec2009..aku dengan memberanikan diri pergi sekolah sebab nak amik sijil..sebenarnye aku nak ajak ramai ramai pergi amik tapi sebab mak aku nak sangat sijil tu, so, aku pon pg la sorang...sebenarnye aku nak pergi dengan si faris tapi si faris ni segan tak habis2..

Tepat pukul 12 tengah hari, aku sampai dkat depan gate depan star tu dengan menaiki teksi cine dengaN Tambang rm8 dari jj...

Sampai sampai nerves giler...aku pon jalan n jalan sampai ofis..aku tengok ramai orang..lepas tu masuk masuk jumpe cikgu kamariah,cikgu bm aku yang sempoi habis yang ngajar aku time form 1 n form 5..sembang2 dengan die jap...rupenye, time tu ade interview budak2 yang nak masuk form 1,,tu pasal ramai...aku ajak cikgu kamariah makan lunch, aku la belanje la kan tapi die bz...hai,selamat duit aku.haha.

pastu aku blah,tunggu faris ngan motor die..lame kot.haha.pastu die sampai,aku pakse2 la soh pg masuk sekali amik sijil.yela...da alang alang tu kan...last2 masuk la jugak...haha

so,pergi masuk, lepas tu jumpe pak abu,cikgu zaidi ngan ustad tanusi...bes jugak la sembang2...haha..pastu kitorang kene blah awal sebab kitorang da booking tiket wayang pukul 145..citer twilight,newmoon...ntah pape punyer citer..sampah!!haha

pAstu time tengah2 lepas boring usyar wayang, singgah popular jap.konon intelek la..haha.sekali jumpe madam julie..tak sangke giler...haha

yang aku perasan, setiap orang yang aku jumpe sumer nye caring giler..ingat jugak kat aku ngan faris..haha..even tak sampai 15 minit, tapi rase mcm berbaloi giler jumpe dorang...huhu...mane2 cikgu yang tak sempat jumpe,sorry2 sangat2...tak sempat...huhu..hurm sekian saje untuk hari ini.bertemu kite lagi di lain hari...huhu..sorry takde pic...

p/s:looking forward for sportday2010 and obw2010

5 comments:

iqbalsyarie said...

nak ikot!huhuhuhuhu

muzhafar said...

best post ko ni!!! hehe..
story la lagi!!! =)

fakhruddin said...

woi!!!! apa sampah2, newmoon tu hah? marah ni. hehe. kalau ko baca semua novel die, sure best. yang twilight dulu ko tgk tak? newmoon ni kan sequel die.

weyh ko cuti lagi ke sekarang? aku baru naik sem dowh. busy giler sem ni.

sports day ngan obw bila??

- abdul hadi abdul muti - said...

iba...sorry..its too late nak ikut..huhu...takper2 nanti kite pg sekali sportday ker..huhu


muz...thanks..haha..jap2..nanti aku citer

fakhruddin....memang tk bes..haha..maybe aku bukan type yang romance kot..haha...aku usyar due2..due2 thumb down.haha

fakhruddin said...

haha. meaning, ko nak cakap aku ni kind of romantic person ke? jiwang? hu3. tidak ye. aku bukan orang2 lentok camtu. heh. takpe la, masing2 punya citarasa an. =]

weyh bila nak g skolah lagi? inform ah aku. nak ikot gak!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...