Thursday, 3 December 2009

The Diary Of A Mad Black Woman




Citer ni aku baru tengok aritu...sangat sangat sangat best!!!

Cerite die pasal ade perempuan ni, die ade suami..suami die ni lawyer...kirenye the greatest lawyer among the lawyers in usa la kirenye..so kaye giler...dekat depan public,dorang ni pretend mcm sweet husband and wife tp actually kat umah tak...tapi perempuan ni try her best nak bagi dorang relationship warm tapi husband die dah tak mau layan die mcm tu...

sekali,husband die pg bawak pempuan lain nak jadikan wife...pastu habis semue bende2 perempuan ni kene buang...perempuan ni bengang la...best giler part ni...menusuk kalbu..haha..pastu perempuan ni naik lori yang angkut harte bende die tu.mule2 die dah tak tau pg ne...time tu la die kenal ngan driver lori tu...

sekali die pg umah nenek die yang otai...nenek die mcm street woman...mcm life kat street tu,mcm tu la life die..nenek die ni memang lawak nak mampus.rupe rupenye perempuan ni ade adik perempuan yang tengah under drug rehabilitation.husband die pulak lawyer...

so, perepmpuan ni pon citer la ape suami die buat kat die..pastu nenek die ngan die pg serang umah husband tu...part ni memang best...nenek tu ajar perempuan tu mcm ne nak ajar husband yang hampeh mcm tu sebab perempuan tu mcm takut nak revenge balik...nenek tu bawak jigsaw pastu sumer bende dlm umah tu sumer kene kerat separuh sebab separuh tu cucu die yang punye..

pastu, suami perepmpuan tu kene tembak dekAT court..pastu die lumpuh...dlm mase yang same,perempuan tu dah falling in love dgn driver yang angkut baran2 die time die kene halau tu..pastu bini baru suami die tinggalkan suami die mcm tu...pastu perempuan tu mcm still sayang kat suami die jgk..so,die jage la suami die..tapi kadang2..die belasah jgk suami die..haha

so,mcm ade cinte tige segi...so,las2 perempuan ni kene pilih sorang jerk...nak tau die pilih saper??usyar la sendiri...sumpah best kot!!

3 comments:

reen_sofee said...

aku pon tgk gak cite neh..

kat tv2 kan??

best best..=))

anisizatyA.J said...

nak tgokkkkk!

camilynn said...

Hi,

You have a nice blog. Finding the best lawyer is always tuff. Common people never know where to find the details of lawyers in their respective cities. One such website that has the database of best lawyers is www.uslawyersdb.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...