Friday, 18 March 2011

Dulu Lain Sekarang Lain

(Gambar Pencapub)

Aku rase aku dah lain sekarang ni. Serius. Aku dapat rase perasaan kelainan tu. Huhu. Yang paling ketara sekali, aku rase aku makin pendiam dan makin pemalu.

Dulu, aku rase, mulut aku memang bising. Ngonga ngonga sane. Ngonga ngonga sini. Ade je bende nak bercakap. Cakap tak nak kuat pulak tu. Kecoh gile. Tapi, sekarang, dah rase macam malas nak berkate-kate. Aku makin membosankan dan makin "lame". Kru kru kru....

Pemalu? Ha, yang ni lagi satu. Aku tak tau la kenapa aku makin lame makin jadi penyegan. Semua bende nak segan. Kadang-kadang tu yang aku malas nak pergi tempat yang macam ramai orang. Satu, sebab aku tak tau nak cakap ape. Dua, sebab aku segan.

Aku rase aku sedar aku jadi macam gitu mase aku start masuk asasi. Then, berlanjutan sampai la sekarang. Adoi.

Apesal ek aku jadi macam ni? Kadang-kadang aku rindu aku yang dulu-dulu. Yang kecoh mecoh dan very over the friendly tu.

Tapi, kenape? Kenape? Mane semua tu? Adi yang dulu..?? Adi yang dulu..?? Mane kau hilang?? Mane?? Aku rindu kau... Sobs~


7 comments:

faris.a said...

alaaa yekeee. asal pndiam adi? asal? asal? haha

Anonymous said...

Hait! Kita sama dulu aku suka potpet potpet tp skg mulut aku nak buka pun susah. Dah jd pemalu kot? Ish!

Miss Volvo said...

Hait! Kita sama dulu aku suka potpet potpet tp skg mulut aku nak buka pun susah. Dah jd pemalu kot? Ish!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

maybe semakin matang kot....

=P

test pen biru said...

dah nak matang la tu.... nak tukar jadi macho la pulok

test pen biru said...
This comment has been removed by the author.
hei riah said...

(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...