Tuesday, 23 February 2010

Terpaksa

ade orang terpakse untuk dikahwinkan dengan jodoh yang bukan pilihan diorang tapi pilihan mak bapak diorang especially perempuan

ade orang yang terpakse time kecik kecik mak die suru pergi kedai beli gule.dulu dulu,aku pun selalu ke pakse ngan mak aku pergi kedai tapi tak nak sebab kedai tu ade abang gay yang tak habis habis nak peluk peluk aku.geli cukup!!tapi,terpakse jugak pergi

ade orang terpakse memendam perasaan tatkala suami main kayu tige tapi terpakse tahan sebab sayangkan anak anak

ade orang bukan terpakse tapi memakse anak sendiri yang umur due tahun untuk bagi duit raye or duit yang dapat time birthday

ade orang yang terpakse pergi persak sebab name dah submit

pernahkah anda terpaksa??

4 comments:

iqbalsyarie said...

pernah terpaksa...paksa diri~hehe

oit,bila nak ziarah blog aku?

muzhafar said...

persak tu ape? ^_^

- abdul hadi abdul muti - said...

iba:aku selalu je bace blog ko,tapi tak tau nak komen pe.hehe


muz:persak tu mcm pertandingan iron man.haha

- abdul hadi abdul muti - said...

iba:aku selalu je bace blog ko,tapi tak tau nak komen pe.hehe


muz:persak tu mcm pertandingan iron man.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...